Activiteitenkalender

22/02/18: 26ste dag van de Preventieadviseur in Gent

 

Het uitwisselen van ervaringen en kennis blijft een belangrijke bron van praktische informatie. Mediwet nodigt u dus graag uit voor een 26ste dag van de preventieadviseur. 

 

Wij organiseren deze dag op donderdag 22 februari 2018 in een conferentiezaal van de Zebrastraat 32, 9000 Gent. En een tweede keer op maandag 26 februari 2018 in een conferentiezaal van de Adriaan Brouwerstraat 24, 2000 Antwerpen. Wij ontvangen u graag vanaf 12.15 uur met een broodjeslunch. Het einde is voorzien rond 16.00 uur.

 

Thema

 

Verplicht of niet verplicht? En hoe? Dat is de vraag….

Raakt u als preventieadviseur of als HR-verantwoordelijke nog wegwijs in de wereld van de “in kader van Codex wettelijk verplichte” opleidingen? Wat moet nu wel, wat niet? Wat is “good practice” en wat is “verplicht”? En ALS het verplicht is, waar kan je dan terecht? Extern? Intern? Combinatie? Wat betekent het attest wel... of niet?

 

Op deze dag struinen we samen met u door de Codex met de “bril” van de opleidingen. Doel is om u enkele handvaten te bieden zodat u door de bomen het bos weer kan zien.

Een interne preventieadviseur deelt met u tips en trics. We sluiten af met een ludieke kennismaking met ons eigen opleidingspakket.

 

Pogramma


Het programma wordt in de loop van januari ingevuld.
Deze informatienamiddag is kosteloos en strikt voorbehouden voor onze klanten.

 

Wij zijn er van overtuigd dat u zich zal inschrijven voor, alweer, een boeiend contactmoment.

Plaats Zalencomplex, Zebrastraat 32, 9000 Gent Datum 22.02.2018 - 22.02.2018 Kostprijs Gratis Taal Nederlands Meer informatie

Online inschrijven Volledige kalender

Zoeken op Mediwet